shopping bag Prazna korpa, 

U prodavnici sam, srećem se sa komšijkom srednjih godina, dobrog tela i ne baš tako dobrog lica ali to je valjda tako kod većine. Moram priznati da mi je par puta palo na pamet da se zapitam kakav bi sex bio sa njom jer zaista ima odlično telo ali me je faca uvek vraćala u realnost.

Probudio sam se. U sobi je bilo toplo i mracno... jutro je bilo jos daleko. Osetio sam tvoje golo telo uz svoje i spustio usne na spoj tvog vrata i desnog ramena. Promeskoljila si se i protrljala mi dupetom kurac, odmah se udrvenio...

Zvao si me stalno i uvek isto pitanje - kad pijemo kafu? Izbegavala sam te, ne zato što mi se nisi sviđao i ne zato jer me je više bio stid... Izbegavala sam jer sam bila u potpunom haosu. Spremala sam se za ozbiljan i težak period preda mnom, a ti si nekako bio... Uvek nonšalantan i sve si doživljavao olako. Znala sam da treba da te držim na distanci.

Oduvek su me privlacile starije zene, sto bi rekli milfare, i nema tog momka koji bar jednom nije pomislio da povali kevu nekog ortaka, tako da ni ja nisam izuzetak. Ukratko, kucni sam prijatelj sa deckom sa kojim se druzim jos od osnovne skole, i samim tim imao sam dobre odnose sa njegovom majkom Vesnom.

Išao sam na službeni put u Berlin. Raspored obaveza je bio tesan i nisam baš imao vremena za šoping i bilo šta drugo. Kontaktirao sam prijateljicu koja živi u Berlinu. Kao klinci smo gajili neka zajednička osećanja ali nikada nismo prešli sa reči na dela. Od tada je prošlo puno vremena. Ona živi u Berlinu, muž, porodica…

Zamišljam da zvonim na vrata nekog stana... vrata otvaraš ti... ulazim... jedno vreme se samo gledamo... atmosfera je pomalo napeta... ti na kraju ipak progovaraš, pitaš me šta ću da popijem i ja tražim neku žestinu - veoma sam uznemirena, da ne kažem uspaničena, i treba mi nešto kako bih se malo povratila.

Beograd i njegova čuvena letnja žega. Vraćajući se sa posla jedva sam dočekao da uletim pod tuš i klimatizovan stan.
Otključao sam vrata i samo produžio do kupatila skidajući se uz put. Ceci, koja inače dolazi sa posla više od sat pre mene,
sam stigao da dobacim jedno "ćaaooo" u prolazu pored kuhinje gde je spremala nešto za ručak.

Bilo je oko jedanaest sati uvece. Prebacivao sam kanale na tvu i razmisljao se koji bih film mogao da gledam, kada mi je u jednom trenutku zazvonio telefon. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti ko bi mogao da me zove tako kasno, a jos je i bio nepoznat broj. Medjutim, kao da sam imao neki predosecaj, javio sam se, i shvatio da ce mi ovaj poziv u potpunosti promeniti zivot.

Završava se žurka, malo se popilo a ona se tako veselo smeje i muva oko mene. Ne treba ništa reći, sex je izvestan i samo je pitanje trenutka kada će se dogoditi. Društvo se polako razilazi pa i ja predlažem da lagano krenemo do mene.

Sedamo u kola i ona, onako polupijana i naduvana, sa osmehom od uva, do uva, počinje da me pipka i zadirkuje.

- „Mmmm, šta to imamo u gaćicama? Nešto je poraslo…“
- „Poraslo je, kada ga tako diraš, naravno da će porasti“
- „Uuu, pa stvarno je porastao, pocepaće ti pantalone“
- „Ne brini, dobar je materijal“

Spuštam ruku na njenu nogu i polako je zavlačim pod suknjicu do vrele pičke.

- „Sviđa ti se moja pičkica!?“
- „Ovako vrela i vlažna, baš mi se sviđa“

Otkopčava mi pantalone, izvlači kurac iz gaća i počinje da ga drka… Uh, kako sam želeo da ga popuši ali smo već stigli do kuće…

- „Hoćemo li gore, lepše je nego u autu!?“
- „Hajde, hajde, jedva čekam da ti ga iscedim“

Zakopčavam pantalone i krećemo gore…
Ulazimo u stan i bez čekanja i strpljenja se već ljubimo, vaćarimo…
Zavlačim joj ruku pod suknju a tamo vrela pička, vlažna i sočna…

- „Sviđa ti se moja pičkica!?“

Skidam joj gaćice, spuštam suknju koja pada na pod, ostaje dole gola, a gore i dalje obučena. Okrećem je od sebe i gledam veliko okruglo, divno izvajano dupe.

- „Mmm, jel’ ti se sviđa moja guza!?“
- „Guza ti je fenomenalna, samo ovo nije guza ovo je fenomenalno dupe!“

Pljeskam je po dupetu dok ga ona vragolasto vrti i guzi se, a pičkica na trenutke izleće na videlo… tako je mokra, sočna, izaziva da joj ga nabijem… nekako me privlači struk koji je fenomenalan i ovaj pogled od pozadi, da mi ne pada na pamet da ga nabijem, barem ne još malo…

Otkopčavam pantalone i vadim kurac a drugom rukom je hvatam za stomak koji je tako mlad i tvrd.

- „Jel’ ti se sviđa stomačić!? Jel’ da, da je dobar!?“
Ćutim, trljam kurac o njeno dupe i dižem ruku do malih ali tvrdih grudi, koje su bez brusa…

- „Jel’ ti se sviđaju moje sisice!?“

Uh, ženska glavo, ućuti!!! Počinje lagano da me nervira…
Dok joj držim sisice i trljam kurac o njeno trćasto dupe koje je izvijeno ka meni i prosto zove da ga uzmem… prebacuje ruku i hvata me za kurac… okreće se, gleda ga…

- „Uuuu, kako je veliki. Kako je tvrd i snažan. Hoće li me boleti!?“

Kleknula je i uzela ga u usta… Ovog puta, njena priča me nije nervirala. Prijalo je kada je počela da hvali moju muškost.
Tako dobro ga puši, bez problema ga uzima celog i dovodi me do ludila kada vrhom kurca osetim tvrdo grlo… vadi ga iz usta

- „Kako je dobar… mmm… glavić ti je tako sladak…“

Ponovo ga uzima u usta, ovog puta, ponovo do kraja i jezikom liže jaja… tako pornićarski da ne znam šta me više pali, osećaj njenog grla na glaviću, jezik na jajima ili moje misli na neke porno filmove.
Ne bih je prekidao ali me dovodi do ludila, osećam da ću eksplodirati a ne svršiti. Hvatam je i podižem gore, skidam bluzicu i vidim njene malene tvrde grudi sa bradavicama koje bi majicu probušile.
Onako izbezumljen, grizem je za bradavicu

- „AAAAA, LAKŠEEE!!! Odgrišćeš mi grudi… sviđaju ti se moje sisice!?“
- „Mala, celu ću te pojesti… te tvrde sise ću gristi kao jabuku…“

Okrećem je i gledam fenomenalno okruglo dupe, sa strukom koji je tako mali da čak i one malene sisice vire sa strane…
Sada već prekomerno tvrd i vlažan kurac, uleće kao metak u njenu vlažnu malu pičkicu.

- „Aaaaaa, aaaa, mmmm… takooo, jačeee…“

Nabijam je jako i šamaram po dupetu. Uz svaki šamar po dupetu ispusti jebuzovne uzdahe…

- „Tako, jebi moju malu pičkicu, sviđa ti se moja pičkica, jel’ da da je uska!?“
- „Jeste, jebeno je uska… rekao bih da je uža od tvog dupeta“
- „Probaj pa reci šta je uže… samo lagano“

Bez pogovora ga vadim i pošto je već jako vlažan od njene pičke, lagano ga stavljam u dupe koje je zaista šire od njene pičke. Sada već kreće da jauče i da meša dupetom kao prava pornićarka… lomi mi kurac i ne mogu više izdržati taj pogled na dupe i struk. Savijam se prema njoj i stežem joj sise tako jako da već vrišti od zadovoljstva a ja se tako jako i brzo nabijam u njeno dupe i svršavam kao životinja… Toliko sam joj napunio dupe, kada sam ga izvadio, iz dupeta nije curela sperma, iz dupeta je potekla sperma. Ležala je previjena preko šanka uz lagane trzaje dok se sperma slivala niz nogu.

- „Jebote, nisi normalan, odakle ti ovoliko sperme!? Vidiš da ne može sve da stane u moje dupence“
- „Kakvo dupence, vidi koliko ti je dupe, veće od pičke. Tako si dobra…“

Okreće se, kleknula je i uz osmeh i cerekanje počela ponovo da ga puši…

Bilo je leto dosada vrucina klima radi i kuckanje na Fb klasika. Zapadne mi za oko jedna lepa profilna fotkica zena u ranim cetrdesetim prijatnog osmeha nasmejana. Iz ciste dosade posaljem zahtev posle 2 dana vidim prihvacen i krece kuckanje. Vrlo brzo smo se skontali i razmenili brojeve.

Baterije gratis

Naše prednosti

Kontakt

Adresa: Generala Petra Aracica 2b/1,Pančevo

Telefon: 013/355–439

Mob: 062/695-596 Viber

Pon-Pet: 11.00 - 19.00

Subota: 10.00 - 14.00