shopping bag Prazna korpa, 

Sa Brankom sam u braku dvadeset godina.Imamo odlican seks,i probali smo sve sto dvoje koji se vole mogu jedno drugom pruziti.Do sada smo bili dovoljni sami sebi,iako smo u trenutcima strasti pricali sa kim bi se ko voleo kresnuti.Nedaleko od nas stanuje mladic,Vladimir,momak blizu trideset godina,izuzetno lepo gradjen bilder,koji je uvek cudno i zavodnicki gleda,iako sam i ja sa njom.

Mamina prijateljica Milica ima 35 Godina.Jako zgodna crnka sa izrazito Plavom kosom i plavim ocima,grudi jaka 4 odlicna guza zategnuta,od malena sam ga drkao na nju i masto kako cu jednom da je karam i zenja mi se ispunila :) vece je bilo oko ponoci padala kisa vracao sam se od cure kuci,molio sam boga da mi neko stane,morak do gole koze.U jednom trenutku staje mi policiski auto,uplasio sam se jel nisam imao licnu kartu i mislio sam da sam gotov,kazna mi ne gine.

Vec je kasno popodne,subota.Umoran od poslova po vinogradu,zakljucao sam vikendicu i krenuo kuci,iako sam sam jer je zena otisla kod svojih na dva dana.Do glavnog puta moram proci nekoliko kilometara kroz sumu sljuncanim putem.Na ulasku u sumu sam morao upaliti farove,i tek tada sam shvatio koliko sam se dugo zadrzao.Vozio sam polako,izbegavajuci rupe koje je voda vremenom napravila po putu,i u daljini sam video senku nekog muskarca kako stoji pokraj puta.

Tog leta odlucio sam da po prvi put mojim motorom krenem preko Drine, obozavam da vozim motore i cesto idem na vikend putovanja, no ovaj put smo imali 5 dana na raspolaganju i plan je bio da ja i moj drug Milan napravimo jedan lep putopis. Odbacimo se preko Bosne uz obavezno svracanje na bascarsiju sve do Istre i konacno naseg cilja Hrvatskog primorja, a na slikama mi je primorje bilo predivno .A onda jadranskom maagistralom uz prelepe krajolike sve do jedinstvenog Dubrovnika pa u Crnu Goru do Bara pa preko Cetinja i Pljevalja nazad kuci. 

Posle dva meseca ubedjivanja pristala sam da sa Majom odem na otvaranje nekog novog kluba. Inace njen muz radi kod mog Dejana u firmi pa se tako i poznajemo. Cesto je svracala na kafu kod mene kada bi nam muzevi bili na negde na putu. Zanimljiva je za slusati jer zna sva desavanja po gradu i sve traceve, i kod nje je sto na umu to na drumu. Znala je da me postidi pricama o sexu i pitanjima kako nadoknadjujem Dejanovo odsustvo u krevetu.

Raskinuli smo vezu i izgubili kontakt.Posle izvesnog vremena culi smo se i seli drugarski da pricamo,naravno nisam je preboleo nikako sto je i ona saznala kroz pricu a i sama je znala.Malo po malo poceli su izlasci i druzenje,obnovili smo drugarstvo.Nisam mogao dugo da joj odolim,uostalom ko bi mogao takvoj osobi i odoleti.

Sve je pocelo jednog popodneva, kada me je pozvala zena iz kluba… naime pitala me je zelim li da se najdem veceras s njom… nisam mnogo razmisljala,da rekla sam… ali sam je pitala zasto i o cemu je rec… videces… to je iznenadjenje ali zasigurno ces ga pamtiti do kraja zivota… rece mi ona i rekla mi je mesto na kome se nalazimo i kada…u redu rekla sam i prekinula… malo sam se plasila ali sam i bila radoznala… moja radoznalost je bila jaca od tog malog straha koji sam osecala…

Slušao sam dugo razne price preplašenih devojaka i citao po erotskim casopisima,kako se u parku kod Ušca skupljaju homoseksualci i prostitutke želeci da namire svoje seksualne prohteve i potrebe,neko za seksom ,a neko za novcem. Naravno nisam verovao u te price,ali sam se uverio jedne letnje veceri kada sam baš tuda prošetao kako bih se nadisao svežeg vazduha,ali kako su me zabolele noge,seo sam na klupu i prekrstio ih.

Sedim sa drugaricom na krovnoj terasi simpatičnog kafića (ona u hladovini suncobrana, ja naravno na sred sunca), veselo ćaskamo, smejemo se, zabavljamo i uživamo u poklonjenom nam popodnevu. Izvukla sam se sa posla (istina ne bez griže savsti jer je baš haos) i došla u Beograd tokom radnog dana nekim drugim povodom, ali je sve potrajalo znatno kraće od očekivanog i kako sam već tu, iskorisih priliku da vidim jednu više nego dragu osobu.

Volim da masiram. Odavno sam to shvatio, kupio raznih knjiga i postao samouki maser. 
Nisu se bunili. ili da budem precizniji - nisu se bunile.
Nakon studija sam, jureći posao, odlučio da na neki način dodatno dođe, do novca. Možda i do zadovoljstva.

Baterije gratis

Naše prednosti

Kontakt

Adresa: Generala Petra Aracica 2b/1,Pančevo

Telefon: 013/355–439

Mob: 062/695-596 Viber

Pon-Pet: 11.00 - 19.00

Subota: 10.00 - 14.00