shopping bag Prazna korpa, 

Kako smo počeli svoje druženje?
Nadmudrivanje nam je, rekao bih, oboma jača strana.. Volimo da smo u pravu, ali volimo i flert.. Tako je sve i krenulo..
Sreli smo se na jednom rođendanu kod prijatelja, pa onda na drugom kod drugih zajedničkih prijatelja... Kulturni pozdravi, klimanje glavom, a onda potajni pogledi..

Tog “kobnog” dana dosao sam ranije sa posla a ona je imala posetu: zatekao sam je kako se tuca sa ljubavnikom u nasem stanu. Ono sto me je najvise iznenadilo je bila moja reakcija, naime, provalio sam da me je scena koju sam video izuzetno nalozila. Nisam ih prekidao, pustio sam ih da zavrse a ja sam to neopazen od njih sve posmatrao. 

Sa dečkom sex, tu i tamo, sve ok, sasvim normalan, nekoliko poza, tuširanje, spavanje. A onda, pre neko veče, desilo se nešto o čemu sanjam duži vermenski period. Nešto se zove Marija. Ima veoma duge i tanke noge, malu, oblikovanu zadnjicu, bujne grudi, smeđu talasastu kosu, krupne zelene oči, i ogromne usne.

Istuširale se prva, dok sam ja skupljala knjige sa stola. Onda sam otišla i ja. U kupatilu me je čekao nov, nekorišćen veš, koji mi je ponudila da obučem. Pristala sam. Bile su to neke tange, koje gotovo da ništa ne pokrivaju. Brus sam mogla i moj, ali njen nije imao korpe. Jednostavno, bile su to dve žice koje idu ispod grudi, i koje su donekle mogle od ovog što ja nemam da prave nešto. Kosu sam vezala u rep, stavila kap parfema i otišla u spavaću sobu, gde me je ona čekala.Kao da je znala šta ja zapravo volim. Kao da mi u očima piše da sam kurva.

Dugo je zelela da se okusamo u trojci sa jos jednom devojkom ali nikako nismo uspevali da? pronadjemo odgovarajucu devojku. Sve na koje smo nailazili su bile ili lezbo ili strejt, ili nam prosto nisu bile dovoljno privlacne. Taman kada smo poceli da gubimo svakakvu nadu pojavila se ona i nenadano usla u nas krevet i zivote.

Bio sam krupan, razvijen, sportista, voleo sam da pomažem ljudima,izlazio u susret za raznorazne gluposti.Preko puta nas je živela žena sa ćerkom, od nekih 40 ak godina koliko se sećam, sa ćerkicom od 4 godine možda.Imala je bujne grudi i jake kukove, iskren da budem često sam je zamišljao, pomišljao na svakakve ludosti...ali...muda su falila.

Bilo je to pre desetak godina kad sam provodio dane
i noci po drustvenim mrezama u potrazi za partnerkama za sex, vec sam
uspeo da jebem par matorki tako da sam bio iskusan, usao sam u drugarsku
pricu sa Milenom, bila je starija skoro 20 god od mene, malo niza,

Nazvao me još dok je bio na poslu.
-gde si pičko moja, šta radiš?
-evo tu oko ručka

Predlaze da odemo u neki restoran da zajedno veceramo, sto ja i prihvatam. U 21h krecemo zajedno u obliznji restoran i tamo provodimo 2-3 sata uz veceru i razgovor.Doznajem da je gospodin iz beograda, da ima 57 godina, da se bavi privatnim biznisom, da je supruga trebala zajedno sa njime da dodje na skijanje, ali je usled obaveza morala da ostane u Beogradu i da ce mu se pridruziti za 6 dana. Pricamo o sutrasnjem skijanju i komentarisemo da ce izgleda sutra biti lose vreme, dogovor pada da idemo zajedno na stazu.

Nazvao me je oko 15h da mi kaže da će mu večeras doći kum oko 20h pa da gledaju fubdal,ligu šampiona.Da odem do njega ranije sredim malo stan I spremim nesto za vecericu I upoznam kuma. Rekao mi je još ranije da je rekao kumu da je našao poslušnu pičku I da kum želi da me upozna.

Baterije gratis

Naše prednosti

Kontakt

Adresa: Generala Petra Aracica 2b/1,Pančevo

Telefon: 013/355–439

Mob: 062/695-596 Viber

Pon-Pet: 11.00 - 19.00

Subota: 10.00 - 14.00