shopping bag Prazna korpa, 

Odmah posle nove godine, a pre Božića krenuli smo za selo moga muža kod mog svekra i svekrve, a njegovih roditelja. Muž je bio nervozan što uopšte mora ići, jer nije voleo selo, pogotovo one koji bi ga podsećali odakle ustvari potiče, jer toliko dugo je radio na tome da bude kakav gospodin, mada dugo godina bio je jedan običan radnik na gradjevini, sve dok nije ušao u stranku, a onda sirovina kakva jeste dobijao da radi poslove obezbedjenja, a nakon toga i mesto kordinatora u vladajućoj stranci, pa se samim tim naše finansijsko stanje popravljalo, a on sve više uživao, praveći se važnim pred drugima.

Nekih mesec dana kako sam se uselio u stan ,raspakovao sam se,a višak kutija ću spustiti u podrum.
Otključavam boks,ispada mi jedna od kutija a iz nje nekoliko panerotika,strast časopisa,obrisah jednu od dve stolice,listajući počeo sam u toj tišini i da ga drkam,jul mesec 16h..u pamučnom šorcu ,bez gaća,nakvasiću šorc ako ga ne oslobodim..Drkam ga uveliko,čitam erotske priče,prija mi, ostaću dok se ne olakšam.

Hajde malo da se igramo:)
Svako ima 3 minuta na raspolaganju da navede partnera da svrši.
Za to vreme, partner mora da se prepusti i ne sme da bude aktivan. Po isteku 3 minuta, "protivnik" preuzima igru.Gubitnik 3 dana udovoljava hirovima partnera;)

Nekako je suviše otvoreno gledao u moje bele butine dok sam sedela na mestu suvozača i sise mi blago talasale kad god bi zakočio. Nekako je suviše otvoreno gledao u moje sise, nepristojno i bezobrazno. „Čujem, komšika, pustila si se u promet“ Rekao je Bojan komšija nepristojno kao što me je i pogleđivao. „Molim...?“ rekla sam baš drsko, jer nikada tako nije pričao sa mnom i to nisam očekivala.

O svemu sam pričao sa ženom. Rekla je da njih dvoje imaju sjajan sex, da ona ništa ne bi menjala, ali da je on poželeo da ih neko posmatra i ona jednostavno ne može da ga odbije, da im je odnos takav da oboje iskreno uživaju u tome da pruže užitak i da ne može da objasni koliko je njoj njegovo zadovoljsto više od užitka. I obrnuto.

Već nekoliko dana unazad svekar je zvao, tražeći od sina da mu kupi lekove i donese, na šta je njegov sin odgovarao da hoće, ali da trenutno zbog posla ne stiže. Naravno da je lagao i tako odlagao da ponovo ode za selo, jer takav kakav jeste, nije imao koristi da ponovo ide. Nudila sam se ja da odnesem, na šta bi mi on uvek odgovorio, kako gore u selo sigurno ima nekog što ide za grad, pa neka mu donesu.

Video sam je u restoranu, za večerom. Iako smo sedeli sa našim partnerima, prvi slučajan pogled koji nam se sreo je bio pun interesovanja. Takve stvari se osete odmah. Dok smo se trudili da naši partneri ne primete da smo izgubili interesovanje za njih, tražili smo se pogledima između stolova i konobara. Visoka, elegantno obučena u usku crnu haljinu do kolena, ona je namerno izbacivala noge na štiklama van stola, da bih mogao da ih vidim. Osetio sam kako su mi se pantalone zategle dok se moj glatki kurac dizao od seksipila kojim je zračila.

Te septembarske prohladne večeri radio sam kao konobar na vašaru u jednom od malih šatora, nešto poput ćevapdzinice. Radili smo do 1h iza ponoći, posle fajront. Uz dogovor sa gazdom, ostao sam da radim cele noći da malo pospremim i čuvam šatorčic do jutra.

Vratio sam se sa sastanka oko 14h. Jelena, bivša devojka mog super druga, bila je kod mene u stanu i čekala me. Kada sam došao, završavala je pripreme za izlazak. „Čekala sam te“ rekla je ozareno i prišla i poljubila me. Odmakla se korak dva, napravila okret kao na pisti i rekla „kako izgledam, skoknula sam do kuće po neke stvari“.

Dakle nebitno je ko je ona bila kako smo se upoznali...bitno je da njeni nisu bili kući i da sam prespavao kod nje. Ne, nismo mnogo spavali.
Ujutro su me probudili njeni poljupci. Malo ovlaš usnama, a zatim je njen jezik potonuo u moja usta. Volim tako da se budim. Volim jutarnji seks, uvek sam za njega raspoložen. Ležao sam na leđima, usisavao njen jezik, sisao ga.

Baterije gratis

Naše prednosti

Kontakt

Adresa: Generala Petra Aracica 2b/1,Pančevo

Telefon: 013/355–439

Mob: 062/695-596 Viber

Pon-Pet: 11.00 - 19.00

Subota: 10.00 - 14.00