shopping bag Prazna korpa, 

Upiso sam poljoprivredni fakultet posle gimnazije i moji su mi nasli sobu u Beogradu kod jedne zene, usedelice, kako bi nasi rekli. stan je starinski, salonski, ogroman, a Mima zivi sama u njemu. Ne bih bas znao da kazem sta radi, nesto u nekom ministarstvu, ali ne znam sta konkretno.

Krajem septembra išao sam u Šabac kod devojke koja je tamo studirala. Inače ona je otišla 2, 3 dana pre mene sa svojom majkom, da malo pospreme stan u kom stanuje već 2 godine. Pozvala me je da dođem na vikend i ostanem kod nje par dana, da budemo sami i uživamo daleko od svih, pošto joj kreću predavanja pa neće toliko često moći da dođe kući.

Imam 34 godina, preko puta moje kuće živi komšinica koja ima 45, veoma dobro očuvana za svoje godine.Jednog popodneva me je pozvala na kafu, kada sam stigao kod nje ponudila me je i čašom domaćeg soka, prihvatio sam.

Moj kolega Lazar je bio zgodan tip, visok, duže crne kose i pravi zavodnik.Kad god bi dolazio da završavamo promocije, a inače u našoj firmi je zadužen za marketing, ostao bi da spava u našem gradu.

U prodavnici sam, srećem se sa komšijkom srednjih godina, dobrog tela i ne baš tako dobrog lica ali to je valjda tako kod većine. Moram priznati da mi je par puta palo na pamet da se zapitam kakav bi sex bio sa njom jer zaista ima odlično telo ali me je faca uvek vraćala u realnost.

Probudio sam se. U sobi je bilo toplo i mracno... jutro je bilo jos daleko. Osetio sam tvoje golo telo uz svoje i spustio usne na spoj tvog vrata i desnog ramena. Promeskoljila si se i protrljala mi dupetom kurac, odmah se udrvenio...

Zvao si me stalno i uvek isto pitanje - kad pijemo kafu? Izbegavala sam te, ne zato što mi se nisi sviđao i ne zato jer me je više bio stid... Izbegavala sam jer sam bila u potpunom haosu. Spremala sam se za ozbiljan i težak period preda mnom, a ti si nekako bio... Uvek nonšalantan i sve si doživljavao olako. Znala sam da treba da te držim na distanci.

Baterije gratis

Naše prednosti

Kontakt

Adresa: Generala Petra Aracica 2b/1,Pančevo

Telefon: 013/355–439

Mob: 062/695-596 Viber

Pon-Pet: 11.00 - 19.00

Subota: 10.00 - 14.00