shopping bag Prazna korpa, 

PLAĆANJE i ISPORUKA

Robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Vreme isporuke zavisi od toga da li je proizvod na zalihama. Dakle, proizvodi koji su na zalihama se šalju isti ili sledeći radni dan – u tom slučaju je rok isporuke uobičajeno 2 radna dana.

Ukoliko poručite vikendom ili praznikom, Vaš paket ce biti poslat prvog radnog dana i Vi ga mozete očekivati vec sledećeg radnog dana. Ukoliko porucite u Subotu ili Nedelju paket se šalje u ponedeljak a Vi ga mozete očekivati u utorak.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogucnosti da dodjete do nas u toku radne nedelje,mozemo se dogovoriti da robu preuzmete i van radnog vremena, kao i vikendom.

Svi paketi su 100% DISKRETNO zapakovani i Vaša privatnost i bezbednost podatka je zagarantovana. Sadržaj pošiljke nije poznat i svi paketi se pakuju u “neutralno” pakovanje i to pre nego što ih kurir preuzme, a njihov sadržaj je uvek opisan neutralno.

Na svim paketima je naznačeno da se dostava izvrši diskretno i lično naručiocu. Kurir je u obavezi da paket preda isključivo lično naručiocu koji naručenu robu plaćate prilikom preuzimanja.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na 013/355-439 mob. 062/695-596

Baterije gratis

Naše prednosti

Kontakt

Adresa: Generala Petra Aracica 2b/1,Pančevo

Telefon: 013/355–439

Mob: 062/695-596 Viber

Pon-Pet: 11.00 - 19.00

Subota: 10.00 - 14.00